Opnieblad Opzij nomineerde 31 vrouwen voor de Impact Award. Ik ontving een mailtje dat ik één van die vrouwen was en dat er op mij gestemd kon worden. Een leuke verrassing!

De Impact Award is voor vrouwen die minder zichtbaar zijn voor het grote publiek en niet per se in formele machtsfuncties zitten, maar die ieder op hun eigen manier wel van grote betekenis zijn voor de samenleving.

Een paar weken later kreeg ik opnieuw een mailtje dat ‘Opzij’ een kort interview met me wilde. Ze vertelden me dat ik heel veel stemmen had gekregen waardoor ik in de top 10 van de Impact Award stond. Wat een geweldig nieuws! Het was wachten tot het magazine uit was om te zien dat ik de derde plaats heb gekregen.

Ik vind het echt een voorrecht dat ik hoogbegaafdheid op deze manier onder de aandacht mag brengen. De holistische kijk op hoogbegaafdheid die we bij GelukkigHB hebben ontwikkeld steunt veel ouders, kinderen, leerkrachten en hulpverleners. Dat is een groot goed waar ik dankbaar voor ben.

Ik realiseer me dat ik niet persoonlijk derde ben geworden. Ik heb een geweldige groep vrouwen om me heen staan en bovenal een geweldig lieve man die ook nog eens mijn naaste collega is.

Al deze lieve en bovenal kundige mensen verdienen het om de aandacht te krijgen die zij iedere dag zelf aan hoogbegaafde kinderen geven!

 

Pin It on Pinterest

Icons made by Dave Gandy from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY