GelukkigHB in Zwolle heeft een vacature voor een 

hulpverlener hoogbegaafdheid

Functieomvang:

24 uur per week

Salarisindicatie:

Afhankelijk van opleiding en ervaringsjaren tussen de €2817,36 en € 4207,88 bruto per maand op basis van een fulltime functie van 36 uur per week (CAO Jeugdwet).

 

GelukkigHB is in 2007 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een expertisecentrum op het gebied van de hoogbegaafdheid. 

GelukkigHB richt zich op het sociale en emotionele welbevinden van hoogbegaafde kinderen en hun omgeving. We hebben als organisatie een verbindende rol tussen alle betrokkenen in de omgeving van het kind. 

We bieden zowel individuele- als groepsbegeleiding aan kinderen en hun ouders. We werken met een multidisciplinair team. Menselijkheid en verbinding staan voorop in ons werk.  

Ons team bestaat uit enthousiaste, gemotiveerde en deskundige mensen. We gaan bewust om met onze eigen ontwikkeling, sensitiviteit en groei. We voelen compassie voor onze cliënten en elkaar.

We zijn op zoek naar een collega die met ons verantwoordelijkheid wil dragen voor de begeleiding van cliënten, met als doel het groeiproces bij de cliënt te stimuleren zodat deze zelfstandig verder kan ontwikkelen.

Functieomschrijving

Als individueel- en groepsbegeleider geef je begeleiding aan hoogbegaafde kinderen en hun directe omgeving. Je werkt hiervoor nauw samen met het kind, ouders en betrokkenen.

Je helpt met het opstellen en realiseren van een plan van aanpak en het hiertoe verlenen van individuele en/ of groepsbegeleiding. Dit zodanig dat op basis daarvan de ontwikkeling van het kind optimaal tot zijn recht kan komen. 

Je onderhoudt contact met alle partijen en koppelt dit terug naar betrokken collega’s.

Je legt je bevindingen schriftelijk vast in ons cliëntsysteem en middels verslagen voor betrokkenen. 

Je werkdagen: maandag, overige dagen in overleg

Arbeidsvoorwaarden:

  • Een functie voor 24 uur per week 
  • Salaris afhankelijk van ervaringsjaren tussen € 2817,36 en € 4207,88 bruto per maand op basis van een fulltime baan van 36 uur per week
  • Als teamlid ontvang je coaching op het gebied van hoogbegaafdheid en je eigen ontwikkeling
  • Start functie: 1 januari 2024 (indien mogelijk i.o. eerder)
  • Standplaats Zwolle

Profiel

Je hebt een professionele affiniteit met hoogbegaafdheid en bent bereid tot verdieping. Je herkent systemen, werkt vanuit ieders belang en weet dit om te zetten in een effectief plan. Je handelt vanuit menselijk contact, compassie, verbinding, begrip en integriteit. 

Je kunt observeren, interveniëren waar nodig en rapporteren aan zowel collega’s, ouders en andere betrokkenen. Je bent in staat om gezinsdynamiek, groepsdynamiek en het persoonlijke proces van het hoogbegaafde kind op een passende manier te volgen en aan te sturen.

Je kent jezelf steeds beter, ontwikkelt jezelf, je hebt zelfreflectie en je kunt klunselen. Je begrijpt welke impact jij hebt op anderen en hoe je dit op een effectieve manier kunt inzetten. 

Je houdt je eigen kennis actief op peil en deelt opgedane kennis met collega’s. Je kunt zelfstandig werken in teamverband. 

Je bent in het bezit van een HBO-bachelor diploma Social Work profiel Jeugd of Pedagogiek profiel Jeugd of een soortgelijk diploma en je hebt een SKJ-registratie.

Procedure

Als je wilt solliciteren op deze prachtige functie dan ontvangen we graag een motivatiebrief en een cv. 

Sollicitaties kunnen tot uiterlijk 23 oktober 2023 worden gestuurd via info@gelukkighb.nl naar Martin Snijders en Rineke Derksen.

Vanaf 30 oktober 2023 vindt de eerste gespreksronde plaats.

De tweede gespreksronde wordt gehouden vanaf 20 november 2023.

Aanvullende informatie

Voor aanvullende informatie mag je een mail sturen naar info@gelukkighb.nl. We nemen dan contact met je op. 

 

Pin It on Pinterest

Icons made by Dave Gandy from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY