DIT ZIJN WIJ …!

Toen ik dertig was werd ik moeder. Mijn dochter ontwikkelde zich anders dan andere baby’s in mijn omgeving. Ook mijn twee zonen lieten een andere ontwikkeling zien. Ze werden daarom alle drie getest rond hun derde jaar en bleken een grote ontwikkelingsvoorsprong te hebben. Rond hun zevende volgde er een tweede test en werd uitgesproken dat ze hoogbegaafd zijn.

Voor Martin en mij vielen er veel puzzelstukjes op hun plek. Ook wij bleken hoogbegaafd te zijn.

Er bleek niemand in de buurt te zijn die ons kon begeleiden in het proces van acceptatie, zorg en opvoeding. Met mijn achtergrond als jeugdhulpverlener nam ik het besluit om een opleiding te gaan volgen tot specialist hoogbegaafdheid zodat ik me kon gaan inzetten voor meerdere hoogbegaafde kinderen en hun ouders. In 2007 besloot ik mijn opleiding en kennis concreet te gaan inzetten en ik richtte plusgroep Zwolle op, het huidige GelukkigHB.

Het liefste wat ik doe bij GelukkigHB is mensen, groot en klein, inspireren om hun eigenwaarde te vinden en te laten groeien. Om ze de kunst van het zijn te laten ervaren. We hebben bij GelukkigHB een prachtige veilige plek gecreëerd waar dat kan, waar ik iedereen kan aanmoedigen, ondersteunen en koesteren.

Ik wil mensen de moed geven om zichzelf te zijn. Jij bent wie je bent. Ik ben wie ik ben. Laten we elkaar koesteren en voeden zodat we samen de kunst van het zijn kunnen beoefenen.

Als kind woonde ik op een boerderij. Ik leerde mijn emoties te uiten via muziek en op mijn 17de verruilde ik het platteland voor de stad om naar het conservatorium te kunnen gaan. Op het conservatorium leerde ik meer dan alleen muziek maken. Ik leerde begrijpen hoe belangrijk de taal van het lichaam is en welke invloed deze heeft op het dagelijkse functioneren van mensen.

Ilja Snijders
Praktijkassistent

Marcella Selles-Koele
GelukkigHB-begeleider

Wietske Vriezen
GelukkigHB-Psycholoog

Praktijkassistent GelukkigHB
Assiesstraat 2-D, 8011 XT Zwolle

info@gelukkighb.nl

Via dit mailadres zijn we altijd bereikbaar
Telefonisch 06 – 24331892

Zijn we bereikbaar op:
maandag tussen 09.00 – 11.00 uur
dinsdag tussen 09.00 – 11.00 uur
donderdag tussen 09.00 – 11.00 uur
vrijdag tussen 09.00 – 11.00 uur

Wij zijn op zoek naar een jeugd- en gezinswerker hoogbegaafdheid.

Pin It on Pinterest

Icons made by Dave Gandy from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY